Huur betalen via automatische incasso

U kunt de huur op verschillende manieren aan ons betalen. Een daarvan is via een automatische incasso. Dit is het gemakkelijkste. U regelt dit met een machtiging. Hierna schrijven wij de huur iedere maand automatisch en op tijd van uw rekening af. U hoeft er dan zelf niet meer aan te denken.

Veel gevraagd over Huur betalen via automatische incasso

Hoe machtig ik jullie voor een automatisch incasso voor het betalen van de huur?

Algemeen

Regel het hier snel en makkelijk online.

Lukt dit niet? U kunt het machtigingsformulier (SEPA) printen, invullen (volledig IBAN nummer) en ondertekenen. U kunt deze per post of e-mail aan ons terugsturen. 

Wij kunnen u het formulier ook toesturen. U kunt ons bellen of whatsappen van maandag tot en met vrijdag op 038 851 02 00. Mailen kan natuurlijk ook: info@deltawonen.nl . Chatten kan via onze website www.deltawonen.nl.

Ik heb net een SEPA-formulier ingeleverd. Vanaf wanneer schrijven jullie de huur automatisch af?

Algemeen

Als het formulier voor de 18e van de maand bij ons binnen is, dan wordt de huur van de eerstvolgende maand automatisch van uw rekening afgeschreven.

Ontvangen wij uw machtiging na de 18e? Dan start de automatische incasso een maand later.

Wanneer schrijven jullie de huur automatisch af?

Algemeen

De huur schrijven wij elke 1e werkdag van de maand van uw rekening af.

Heeft u met ons een andere (tijdelijke) betaaldatum afgesproken? Dan schrijven wij de huur op de afgesproken- of eerstvolgende werkdag af.

De precieze datum kan anders zijn omdat wij in het weekend en op feestdagen geen huur afschrijven.

Hoe beƫindig ik mijn automatische incasso?

Algemeen

Regel dit hier snel en makkelijk online.

Lukt het online niet? U kunt dan ook de rode intrekkingskaart van het machtigingsformulier (SEPA) gebruiken. Deze kunt u ingevuld en ondertekend aan ons terugsturen. Mailen is niet mogelijk omdat uw handtekening dan niet rechtsgeldig is. Wij kunnen u het formulier ook toesturen.

Is uw aanvraag op de 18e van de maand bij ons binnen? Dan stopt de automatische afschrijving al de volgende maand. Ontvangen wij uw aanvraag na de 18e van de maand? Dan schrijven wij in de meeste gevallen de huur nog 1 keer automatisch af.