Servicefonds Kleine Herstellingen

Als huurder bent u zelf verantwoordelijk voor het klein onderhoud aan uw woning. Bijvoorbeeld reparaties aan hang- en sluitwerk, stopcontacten en het bijvullen van de centrale verwarming. Bent u lid van het Servicefonds Kleine Herstellingen voor € 4,17 per maand? Dan regelen wij het klein onderhoud voor u. Kijk in de folder Servicefonds Kleine Herstellingen om welke onderhoud het gaat. Word meteen lid als u de huuroveenkomst tekent. Doet u het later? Dan betaalt u € 75,00 instapgeld.

Woont u in een instelling of huurt u een bedrijfsruimte? Dan gelden er andere regels. 

Veel gevraagd over Servicefonds Kleine Herstellingen

Kunnen jullie het klein onderhoud voor mij doen?

Algemeen

U bent zelf verantwoordelijk voor het klein onderhoud in uw woning. Denk aan reparaties aan scharnieren of sloten van binnendeuren, het vervangen van een kraan of vastzetten van een stopcontact.

Als u lid wordt van het Servicefonds kleine herstellingen doen wij dit voor u. Meer informatie vindt u in de folder Servicefonds Kleine Herstellingen. Direct aanmelden? Dat kan hier.

Hoe meld ik me af voor het Servicefonds Kleine Herstellingen?

Algemeen

U kunt de afmelding hier online regelen. Het mag ook via e-mail of post. Via e-mail? Dan graag een brief met handtekening als bijlage sturen. Er is een opzegtermijn van 1 maand. 

Als u de huur opzegt, dan stopt het Servicefonds automatisch.

Hoe kan ik deelnemen aan het Servicefonds Kleine Herstellingen?

Algemeen

U kunt zich hier online aanmelden.  Uw abonnement gaat na ontvangst van de aanmelding op de 1e van de nieuwe maand in.

Geen Mijn deltaWonen account? Maak hier uw account aan om uw zaken snel en makkelijk te regelen.

Lukt het online echt niet? U kunt dan ook het Aanmeldformulier Servicefonds Kleine Herstellingen invullen en ondertekend aan ons terugsturen. U bent lid vanaf de 1e van de maand nadat wij het formulier ontvangen hebben. Dit kan wat langer duren dan als u het online regelt.

Wat kost het Servicefonds Kleine Herstellingen?

Algemeen

U betaalt € 4,17 per maand voor het Servicefonds. Als u direct bij het tekenen van de huurovereenkomst deelneemt, betaalt u geen instaptarief.

Besluit u later deel te nemen? Dan betaalt u eenmalig € 75,00.

Welke reparaties doen jullie als ik deelneem aan het Servicefonds Kleine Herstellingen?

Algemeen

U leest daar alles over in de folder Servicefonds Kleine Herstellingen

Ik ben deelnemer aan het Servicefonds Kleine Herstellingen. Komen jullie langs om mijn woning te controleren?

Algemeen

Ja, wij komen 1 keer per jaar langs voor een onderhoudsbeurt van uw woning. We kijken dan of er kleine zaken zijn waarvan het nodig is deze te herstellen.

Is uw woning aan de beurt? Dan krijgt u van ons een brief. In die brief laten we u weten dat u ons kunt bellen om een afspraak te maken voor de controle.

Ik huur een bedrijfsruimte, kan ik lid worden van het Servicefonds Kleine Herstellingen?

Algemeen

U kunt geen lid worden van het 'normale' Servicefonds Kleine Herstellingen. Voor een bedrijfsruimte is maatwerk nodig. Voor informatie kunt u mailen naar bedrijfsruimte@deltawonen.nl.

Ik huur via een instelling. Kan ik lid worden van het Servicefonds Kleine Herstellingen?

Algemeen

U kunt geen lid worden van het 'normale' Servicefonds Kleine Herstellingen. We kunnen wel met u overleggen wat er mogelijk is. U kunt uw vraag mailen naar bedrijfsruimte@deltawonen.nl.