Sleutels inleveren

Als u gaat verhuizen levert u de sleutels in bij de woninginspecteur. Dit doet u op de laatste dag van de huur tijdens de eindinspectie. De woninginspecteur kijkt tijdens de eindinspectie of u de woning netjes en volgens afspraak achterlaat.

Veel gevraagd over Sleutels inleveren

Hoe lever ik mijn sleutels in?

Algemeen

U levert de sleutels de dag na de einddatum van uw huurovereenkomst voor 8.00 uur ’s ochtends in.

U kunt de sleutels, in een gesloten envelop, in de brievenbus bij ons kantoor doen. In Zwolle is het adres Veerallee 30, in Kampen is dat Oudestraat 216D. Zet uw naam en het adres op de envelop!

De binnendeur, raam- en kastsleutels laat u achter in de deuren en ramen van de woning. Levert u de sleutels niet op tijd in? Dan zijn de extra kosten voor uw rekening. U ziet deze op de eindafrekening.

Ik heb de huur opgezegd. Ik kan de sleutels niet op tijd inleveren. Wat nu?

Algemeen

We rekenen er op dat u op de afgesproken dag de sleutels inlevert. Wij maken afspraken met nieuwe huurders en die willen we nakomen. Lukt het u door omstandigheden toch niet? Belt u dan met ons.

Ik heb mijn huur opgezegd en er ontbreken sleutels. Wat nu?

Algemeen

De kosten van de ontbrekende sleutels brengen wij u in rekening. U ziet deze op de eindafrekening.

Ik ga verhuizen, maar er is nog geen nieuwe huurder bekend. Kan ik vloerbedekking of andere zaken in de woning achterlaten?

Algemeen

Dat is helaas niet mogelijk. U moet de woning leeg en schoon achterlaten. Meer informatie leest u in de folder Huur opzeggen.