Woning kopen

Wij verkopen voormalige huurwoningen en soms bieden wij u ook aan uw eigen woning te kopen. Een huis kopen is een belangrijke stap in uw leven. Voordat u besluit een woning te kopen heeft u lang nagedacht en is er vast veel over gesproken. Wat voor woning wilt u kopen? Waar wilt u wonen? Hoe wilt u de financiële kant regelen? Heeft u vragen? U kunt altijd contact opnemen met onze afdeling Verkoop. Wij verkopen scherp geprijsde woningen en zijn u graag van dienst.

Veel gevraagd over Woning kopen

Hoe verkoop ik mijn koopgarantwoning aan jullie terug?

Stuur een ondertekende e-mail aan verkoop@deltawonen.nl waarin u aangeeft dat u uw woning wilt terugverkopen. Wij bellen u over de voorwaarden en hoe het verder gaat. Zodra we daar uit zijn, vindt een taxatie plaats. U krijgt daarna bericht van ons over de prijs en de voorwaarden.

Ik heb een woning van jullie gekocht en ik heb daar een klacht over. Wat kan ik doen?

Wilt u uw klacht via e-mail of post bij ons indienen? We vragen u ons uit te leggen waar u ontevreden over bent. Dit voorkomt onduidelijkheid. Zodra wij uw klacht ontvangen hebben, nemen wij contact met u op.

Ik heb een aanbiedingsplicht en wil mijn woning verkopen, wat moet ik doen?

Wij maken geen gebruik van het voorkeursrecht tot koop. Om uw woning te verkopen heeft u wel onze toestemming nodig. U kunt ons bellen of mailen, dan sturen wij u een bevestiging.

Mijn woning komt te koop als ik de huur opzeg. Ik ken iemand die mijn woning wil kopen. Wat kan ik doen?

U kunt met ons bellen. Onze verkoopmedewerker informeert u dan over de mogelijkheden.

Waar vind ik het aanbod van koopwoningen?

Onze woningen worden verkocht via makelaars Van Dorsten en Van Amerom . U ziet de woningen ook op Funda

Kan ik als koper zelf een notaris kiezen?

Voor het passeren van de leveringsakte werken wij met vaste lokale projectnotarissen. Voor een hypotheekakte kunt u zelf een notaris kiezen. Maar omdat u de leverings- en hypotheekakte tegelijkertijd ondertekent, is het eenvoudiger om ook de hypotheekakte bij de projectnotaris te regelen.

Meer vragen (2)