Woning kopen

Wij verkopen voormalige huurwoningen en soms bieden wij u ook aan uw eigen woning te kopen. Een huis kopen is een belangrijke stap in uw leven. Voordat u besluit een woning te kopen heeft u lang nagedacht en is er vast veel over gesproken. Wat voor woning wilt u kopen? Waar wilt u wonen? Hoe wilt u de financiële kant regelen? Heeft u vragen? U kunt altijd contact opnemen met onze afdeling Verkoop. Wij verkopen scherp geprijsde woningen en zijn u graag van dienst.

Veel gevraagd over Woning kopen

Hoe verkoop ik mijn koopgarantwoning aan jullie terug?

Algemeen

Stuur een ondertekende e-mail aan verkoop@deltawonen.nl waarin u aangeeft dat u uw woning wilt terugverkopen. Wij bellen u over de voorwaarden en hoe het verder gaat. Zodra we daar uit zijn, vindt een taxatie plaats. U krijgt daarna bericht van ons over de prijs en de voorwaarden.

Ik heb een woning van jullie gekocht en ik heb daar een klacht over. Wat kan ik doen?

Algemeen

Wilt u uw klacht via e-mail of post bij ons indienen? We vragen u ons uit te leggen waar u ontevreden over bent. Dit voorkomt onduidelijkheid. Zodra wij uw klacht ontvangen hebben, nemen wij contact met u op.

Ik heb een aanbiedingsplicht en wil mijn woning verkopen, wat moet ik doen?

Algemeen

Wij maken geen gebruik van het voorkeursrecht tot koop. Om uw woning te verkopen heeft u wel onze toestemming nodig. U kunt ons bellen of mailen, dan sturen wij u een bevestiging.

Mijn woning komt te koop als ik de huur opzeg. Ik ken iemand die mijn woning wil kopen. Wat kan ik doen?

Algemeen

U kunt met ons bellen. Onze verkoopmedewerker informeert u dan over de mogelijkheden.

Waar vind ik het aanbod van koopwoningen?

Algemeen

Onze woningen worden verkocht via makelaars Van Dorsten en Van Amerom . U ziet de woningen ook op Funda

Kan ik als koper zelf een notaris kiezen?

Algemeen

Voor het passeren van de leveringsakte werken wij met vaste lokale projectnotarissen. Voor een hypotheekakte kunt u zelf een notaris kiezen. Maar omdat u de leverings- en hypotheekakte tegelijkertijd ondertekent, is het eenvoudiger om ook de hypotheekakte bij de projectnotaris te regelen.