Uitschrijven als woningzoekende in de gemeente Oldebroek

Vindt u een woning? Dan schrijven wij u automatisch uit als woningzoekende. Misschien is er ook een andere reden waardoor u zich wilt uitschrijven als woningzoekende. Dit regelt u zelf via HurenNoordVeluwe.

Veel gevraagd over Uitschrijven als woningzoekende in de gemeente Oldebroek

Ik heb mijn oude inschrijving op Huren Noord Veluwe niet op tijd geactiveerd. Wat nu?

Algemeen

U bent uitgeschreven als woningzoekende. U kunt opnieuw inschrijven. U begint met het opbouwen van inschrijfduur op de dag van de inschrijving.

Ik wil me uitschrijven bij Huurportaal Noord Veluwe. Wat kan ik doen?

Algemeen

U kunt zelf uw uitschrijving in orde maken op www.hurennoordveluwe.nl

Staat u met 2 personen op 1 inschrijving? Dan moet u de inschrijving eerst splitsen. Meer informatie vindt u op www.hurennoordveluwe.nl. Na de splitsing kunt u uzelf wel uitschrijven.

Ik ben uitgeschreven als woningzoekende op de Noord Veluwe. Hoe komt dat?

Algemeen

Wij schrijven u automatisch uit als u een woning via www.hurennoordveluwe.nl accepteert. Ook als u de inschrijf- of verlengingskosten niet betaalt schrijven wij u uit.

Koos u ervoor met 2 personen op een huurovereenkomst te staan en stond u beide ingeschreven? Dan vervallen beide inschrijvingen bij www.hurennoordveluwe.nl.

Ik ben uitgeschreven als woningzoekende bij Huren Noord-Veluwe omdat ik niet op tijd betaald heb. Kan ik dit ongedaan maken?

Algemeen

Bent u uitgeschreven omdat u het inschrijfgeld niet betaald heeft? De uitschrijving is definitief. U kunt opnieuw inschrijven.

Bent u uitgeschreven omdat u de verlengingskosten niet betaald heeft? Is de uitschrijving korter dan 1 jaar geleden? Bel dan met ons via 038 851 02 00.