Proeftuin Circulariteit

De proeftuin circulariteit is een bijzonder project waarbij we verschillende circulaire ideeën en producten samen willen brengen. DeltaWonen gaat experimenteren, plannen testen en vernieuwen. In Zwolle gaan we een circulair bouwwerk realiseren. Hier gaan we bewezen ideeën toepassen op de bouw en renovatie van onze woningen én monitoren. Want wij willen verantwoordelijk met onze grondstoffen omgaan.

Dat kunnen we niet alleen en niet in één keer doen. Daarom zoeken we naar organisaties en mensen die samen willen werken. Samen willen innoveren en onderzoeken wat we kunnen gebruiken voor het bouwen van circulaire woningen. Mensen met een goed idee, product of visie kunnen zich aanmelden voor de kick-off op 2 december. Wat er gaat komen? Dat weten we nog niet; dit kan van alles zijn. We weten wel dat alles er al is, we moeten het alleen nog samenbrengen.

De geïnteresseerde mensen worden uiteindelijk aan elkaar gekoppeld in teams. Deze teams gaan aan de slag en ontwerpen een circulair bouwwerk. In 2021 moet de schep in de grond; dan gaan we samen bouwen aan een echt circulair pand 

Benieuwd? Kijk dan op onze website: http://www.deltawonen.nl/proeftuincirculariteit
Hier vind je alles over dé circulaire challenge van Zwolle. Kijk hier ook voor het laatste nieuws. Volg ons op Linkedin [link] en Twitter [link] voor actuele berichten in je newsfeed.