Kampen: Kennedylaan

Op de oude bibliotheeklocatie tussen de Kennedylaan en het van Gelderplantsoen, vlakbij de binnenstad van Kampen, worden appartementen ontwikkeld. Een deel zal bestemd worden voor de vrije sector (koop/huur) en een gedeelte voor de sociale huur.

Het project
In totaal komen er circa 52 appartementen, verdeeld over 5 bouwlagen. Het woongebouw sluit aan op de bebouwing ernaast. We houden voldoende ruimte open voor het groen. We realiseren ook parkeerplaatsen.

Verhuurinformatie

De appartementen bieden wij op een later moment aan via de Woningzoeker. Dat is ook het moment dat u kunt reageren op de appartementen.
Om te kunnen reageren, heeft u een inschrijving nodig. U kunt zich inschrijven op de website van de Woningzoeker.

Reageren
Wilt u een e-mail ontvangen zodra u kunt reageren? Maak dan een zoekprofiel aan bij uw inschrijving en geef aan dat u een tipbericht wilt ontvangen. Dat is een e-mail waarin u getipt wordt over een woning die op de Woningzoeker staat en die binnen uw zoekprofiel valt. Let op, als u een e-mail ontvangt, moet u nog wel zelf reageren op de woning.
Het is niet verplicht om een zoekprofiel aan te maken binnen de Woningzoeker. U kunt ook zelf de website in de gaten houden.

Passend toewijzen
Onze woningen wijzen wij passend toe. Dat betekent dat wij al onze sociale huurwoningen verhuren aan woningzoekenden met een inkomen dat volgens de wet ‘past’ bij de huurprijs. Meer informatie hierover vindt u bij de spelregels van passend toewijzen.

Locatie