Jan-Ernst van Driel

“Geluk is iedere dag gezond wakker worden”

Jan-Ernst van Driel – lid raad van commissarissen

Groei en geluk! Zo heet ons koersplan. Hoog tijd om de raad van commissarissen te vragen naar hun geluk. En wat doen ze eigenlijk in de raad?

“Geluk is iedere dag gezond wakker worden. Maar bovenal genieten van de waardevolle mensen in het leven om mij heen.
Bij deltaWonen draait alles om de huurder. De medewerkers van deltaWonen maken dat mogelijk. Hun doel is het bieden van passende woonruimte voor elke huurder. Het draait eerst om mensen en daarna om de “stenen”. Die volgorde bewaken is belangrijk.

Het belangrijkste is dus dat de huurders centraal staan. Hun geluk is ons doel: een passende woning en een fijne woonomgeving dragen bij aan het geluk van de huurder.

Door mijn achtergrond in marketing en communicatie, houd ik van nature altijd de doelgroep voor ogen. Ik controleer of het aanbod (deltaWonen) aansluit op de vraag (huurders). En ook of systemen, middelen en activiteiten van de organisatie op een verantwoorde manier worden ingezet.

‘Gunnen’, ‘groeien’ en ‘grens-ontkennend’ zijn de kernwaarden van de regio Zwolle. In deze regio heeft deltaWonen haar woningbezit. Deze waarden sluiten goed aan bij het koersplan van deltaWonen; “Groei en Geluk”. Door nauwe samenwerking kunnen we deze waarden handen en voeten geven en mogelijkheden bieden aan de regio.”

Jan-Ernst van Driel is directeur bij het Deltion College in Zwolle. Ook is hij voorzitter van de raad van toezicht bij het Meridiaan College. Daarnaast is hij voorzitter van de examencommissie van Intercollege Business School. Sinds 2016 is hij lid van de raad van commissarissen bij deltaWonen.