Jan Veuger

“Geluk is: liefde, groei, plezier en passie”

Jan Veuger; lid raad van commissarissen en auditcommissie

Groei en geluk! Zo heet ons koersplan. Hoog tijd om de raad van commissarissen te vragen naar hun geluk. En wat doen ze eigenlijk in de raad?

“Voor mij is geluk; liefde, groei, plezier en passie. Liefde voor jouw vak en de mensen om je heen, groei als ontwikkeling, plezier in de dingen die je met passie doet!

De woningcorporatie kan het verschil maken in de maatschappij. Ze zorgt ervoor dat mensen betaalbaar kunnen wonen en hulp kunnen krijgen als dit nodig is. DeltaWonen wil het verschil maken in de groei en het geluk van haar huurders, door goede woonruimte te bieden. Dat kan niet zonder de gemotiveerde werknemers van deltaWonen. Zij werken elke dag met passie voor onze huurders.

Een belangrijke taak van de raad van commissarissen is dat we werkgever zijn van het bestuur. We praten met deltaWonen over hoe het gaat en wat beter kan. Hierbij delen we onze kennis, ervaringen en visies op en over maatschappelijke ontwikkelingen. Ik wil vanuit mijn rol als commissaris meewerken aan een mooie corporatie die het beste met haar huurders voor heeft. 

Ik heb altijd met veel plezier in de wereld van de woningcorporatie gewerkt. In 2014 ben ik gepromoveerd op de besturing van corporaties. Toezicht kunnen houden is belangrijk en ik vind het fijn als ik daarbij mensen in hun kracht kan zetten.”

Jan Veuger is lid van de raad van commissarissen en de auditcommissie sinds 1 januari 2019. Hij is Lector Blockhain bij Saxion University of Applied Sciences. Daarnaast is hij RVC-lid bij Mitros in Utrecht en Patrimonium in Groningen. Ook is hij Voorzitter van de Raad van Toezicht bij Zorggroep Tangenborgh en bij Commissie Kwaliteitsverklaringen KWH. Ook is hij CEO bij Corporate Real Estate Management.