Bewoners Pepermuntweg zitten er weer warm bij!

De gemeente Zwolle heeft een budget, de RRew regeling. Dit geld kunnen woningeigenaren en woningcorporaties gebruiken om de energierekening naar beneden te krijgen. Het gaat dan om kleine maatregelen zoals het aanbrengen van tochtstrips, radiatorfolie of het energiezuinig inregelen van de cv-installatie in een woning. Er zijn al verschillende straten in Zwolle die dit budget hebben ingezet om met elkaar hun woningen energiezuiniger te maken.
Ook aan de Pepermuntweg gingen zaterdag 27 november ruim 30 bewoners tijdens hun 'Warme Burendag' aan de slag met energiebesparende middelen. Zij deden dat onder begeleiding van Franck Energie. En de handige buren hielpen de iets minder handige buren. 

Ook een Warme Burendag in jouw straat?
Wil jij ook met je buren een Warme Burendag organiseren tijdens bijvoorbeeld Burendag in september volgend jaar? Of is er een ander moment waarop je dat wilt organiseren? Bel of mail ons dan. Dan brengen we je on contact met de mensen die dat in jouw wijk of buurt organiseren. Ook gemeente Kampen en gemeente Oldebroek hebben een RRew subsidie.