Energiebesparingen

Wij willen dat iedereen duurzaam en comfortabel kan wonen in een betaalbare woning. Nu de gasprijzen stijgen, krijgen we hier vragen over. Wat doen wij aan de woningen en wat kunt u zelf doen? Wij vertellen u er meer over. 

Dit is wat wij doen

Veel van onze woningen hebben al minimaal het Energielabel B. Ons doel is om de aankomende jaren alle woningen met een minder goed energielabel te isoleren en verbeteren naar label B. Voor onze woningen kiezen we duurzame materialen en grondstoffen. We onderzoeken ook nieuwe technische oplossingen. Zo zetten we ons actief in om te verduurzamen en energieverbruik te voorkomen.

We kunnen helaas niet alles tegelijk doen. We werken per blok van meerdere woningen. Dat zijn nogal wat woningen. We combineren bijvoorbeeld zoveel mogelijk met het planmatig onderhoud, zoals het vervangen van een keuken of een badkamer. Daardoor is er ook minder vaak overlast voor u als huurder.

Zodra uw woning aan de beurt is, zullen we u informeren.

Wat kunt u zelf doen?

U kunt zelf ook een aantal maatregelen nemen om energie te besparen. In onze volgende huurdersnieuwsbrief en via Facebook geven we tips wat u zelf kunt doen.

Kijkt u ook onze pagina Energie besparen: Energie besparen - deltaWonen

Heeft u in de tussentijd vragen? Neemt u dan contact met ons op.

U kunt ons bellen of whatsappen van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur op

(038) 851 02 00. Mailen kan natuurlijk ook: info@deltawonen.nl. Chatten kan via onze website www.deltawonen.nl.