Nieuwe leden van de raad van commissarissen

Een nieuw jaar, nieuwe gezichten. Begin dit jaar beginnen twee nieuwe leden van de raad van commissarissen. Mechteld van der Vleuten is op 1 januari gestart als commissaris met het aandachtsgebied “klant en wonen”. Zij is benoemd op voordracht van onze huurdersorganisatie. Op 1 maart begint Fokje Siderius als commissaris met het aandachtsgebied “vastgoed en financiën”. Binnenkort stellen zij zich verder voor.

Mechteld en Fokje zijn de opvolgers van Judy Braam en Ben van Moerkerk. Zij verlaten onze raad omdat de maximale benoemingstermijn (8 jaar) is verstreken; Judy per 1 januari en Ben per 1 maart. Als commissaris heeft Judy, door wie zij is en haar aandachtsgebieden in deze RvC (“klant en wonen” en “HRM”), onze huurders en onze medewerkers altijd centraal gesteld. Zij is de vicevoorzitter van onze raad en voorzitter van de governance en remuneratiecommissie. geweest. Ben is commissaris met een financiële en bedrijfseconomische achtergrond. Hij vervult tot 1 februari 2022 binnen de raad onder andere de rol van voorzitter van de auditcommissie. Met het vertrek van Judy en Ben nemen we afscheid van twee gedreven en betrokken commissarissen. Met ingang van 1 januari is Erika Diender vice-voorzitter van de raad.

Wij wensen Mechteld en Fokje veel succes in onze raad van commissarissen. En wij willen Judy en Ben ook via deze weg bedanken voor hun bijdragen en de plezierige samenwerking.