Onze maatregelen tegen het coronavirus

Wij nemen voorzorgsmaatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze maatregelen gelden voor onze klanten, relaties en bezoekers. Dat betekent het volgende:

 • Ons kantoor is geopend. Als we u echt niet per telefoon, whatsapp, mail of chat kunnen helpen, dan kunt u bij ons langskomen. Het is fijn als u daarvoor eerst een afspraak met ons maakt. 
  Openingstijden Zwolle: van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 12.30 uur en 13.00 en 17.00 uur.
  Openingstijden Kampen: van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 12.30 uur.
 • We vinden uw veiligheid en die van onze vakmannen belangrijk. Daarom hanteren we deze richtlijnen voor als de vakman bij u langskomt. Lees ze goed door om u voor te bereiden.
 • Veranderingen zoals huuropzegging en woninginspectie handelen we wanneer mogelijk, digitaal af.
 • Opleveringen van woningen doen wij zonder huurder. Dat betekent dat wij zonder u de woning bekijken.
 • Gaat u een woning bezichtigen? Dan doet u dat alleen. Vindt u het prettig om het toch samen met een inspecteur van ons te doen? Dat kan. Dan 'loopt' de inspecteur graag via bijvoorbeeld beeldbellen met u door de woning. In deze flyer leest u er meer over.
 • Onze wijkconsulenten doen op dit moment geen huisbezoeken. Wel kunnen we met u bellen of beeldbellen.
 • Onze medewerkers geven geen hand aan klanten, relaties of collega’s. Ook houden zij voldoende afstand.
 • En als laatste maar niet minder belangrijk: hou oog voor elkaar! Omdat we nu zelf minder met u in contact zijn of in de wijk zijn, bent u onze ogen en oren. Ziet u iemand in uw omgeving die het moeilijk heeft of die hulp kan gebruiken, bied het aan. Of neem contact met ons op!

Ook nemen we zelf maatregelen. Zo werken we zoveel mogelijk thuis en houden we geen bijeenkomsten meer op kantoor, maar online. We rekenen op uw begrip en gaan ervan uit dat ook u zich houdt aan de maatregelen zoals gesteld door het RIVM.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 038 851 02 00.