Stadsontmoeting zeggenschap; Komt u ook?

Visual-stadsontmoeting-deltaWonen.png

Op dinsdag 30 januari organiseren wij in samenwerking met Club Cele een Stadsontmoeting over zeggenschap. Iedereen die geïnteresseerd is, kan die avond komen meepraten over dit onderwerp. Ook uw mening is voor ons belangrijk. U bent dan ook van harte welkom om met ons mee te praten op 30 januari: Wat betekent zeggenschap voor u? Wat betekent het voor de huurder? Welke rol speelt deltaWonen daarin? Onder begeleiding van een gespreksleider gaan we met elkaar het gesprek aan. De avond wordt ingeleid door een inspirerende spreker.

Bij deltaWonen staan 2017 en 2018 in het teken van zeggenschap. Wij onderzoeken, óf - en over welke woonzaken - huurders (en zakelijke belanghouders) meer zeggenschap willen en hoe wij daar ruimte aan kunnen geven. In de serie 'Laten we zeggen', zijn 8 medewerkers van deltaWonen hierover in gesprek gegaan met huurders, beleidsmakers en creatieve denkers. En in de filmserie ‘Zegt u het maar’, vertellen huurders waarover zij zeggenschap zouden willen.

Maar we horen graag óók uw mening en ideeën over zeggenschap! 

Praat met ons mee!
Wilt u met ons meepraten? Op dinsdag 30 januari heten we u van harte welkom in Odeon, Zwolle. Bestel uw (gratis!) kaart op de website van de Zwolse Theaters

Wat: Stadsontmoeting Zeggenschap
Wanneer: 30 januari
Waar: Café Foyé Odeon, Blijmarkt 25, Zwolle 

De avond begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur)
De toegang is gratis.
Let op! De bovenfoyer is alleen per trap bereikbaar.

Terug naar overzicht