Update Corona maatregelen deltaWonen

Nieuwskop Corona 01

We zitten in een lockdown in Nederland. Wij hebben onze voorzorgsmaatregelen daarom weer aangescherpt. We volgen hierin de richtlijnen van de RIVM . 

We communiceren zoveel mogelijk met telefoon, chat, whatsapp of e-mail
Onze (wijk)kantoren zijn gesloten. En we komen alleen bij onze bewoners thuis als dat echt noodzakelijk is. Onze medewerkers zijn de komende tijd ook minder in de wijk te zien. Daarom vragen we om uw hulp. Wilt u onze ogen en oren zijn? Ziet u ergens afval liggen, is er iets kapot of is er iets anders aan de hand in uw leefomgeving? Laat het ons weten!
Uw huurzaken kunt u online via mijndeltawonen zelf regelen. Ook kunt u met ons bellen of whatsappen op 038 851 02 00. Chatten kan via het chatvenster op deze website. Mailen mag ook: info@deltawonen.nl.

De beste tijden om ons te bereiken
Wij staan op werkdagen tussen 08.30-17.00 uur voor u klaar via telefoon, chat, whatsapp, email en social media. Omdat we op dit moment minder bewoners in de wijk spreken, worden we meer gebeld. Daardoor is het soms best druk. U kunt ons het beste bereiken tussen 08.30-12.00 en tussen 14.00-17.00 uur.

Huur betalen via een bankoverschrijving
Omdat ons kantoor gesloten is, kunt u uw huur niet met de pin bij ons betalen. Kijk hier op welke manieren u de huur dan het beste kunt betalen. Lukt het niet? Neem dan contact met ons op, dan helpen we u daarbij.

Een reparatieverzoek? Wij komen alleen voor reparaties die niet kunnen wachten langs.
Heeft u een reparatie die echt niet kan wachten? Dan komt de vakman gewoon bij u langs.Om ervoor te zorgen dat het voor u en de vakman veilig is om de reparatie uit te voeren, hanteren we deze richtlijnen deze richtlijnen.

Een nieuwe woning huren of de huur opzeggen?
Dat gaat iets anders, we doen dat contactloos. Daarvoor hanteren we ook richtlijnen. We maakten er een stappenplan voor die u hier vindt.

Wilt u met iemand praten?
Om iets te delen, of gewoon voor de gezelligheid. Dat kan ook, wij zitten voor u klaar! Bel ons op 038 851 02 00.

Heeft u geldproblemen door de Coronacrisis?
De overheid biedt verschillende maatregelen aan werkende mensen die door de Corona crisis in financiële problemen komen. Hier zetten we ze voor u op een rijtje.

Hou oog voor elkaar!
En als laatste maar niet minder belangrijk: hou oog voor elkaar! Ziet u iemand in uw omgeving die het moeilijk heeft of die hulp kan gebruiken, bied het aan. Of neem contact met ons op!

Terug naar overzicht