Update Corona maatregelen deltaWonen

Nieuwskop Corona 01

Het Coronavirus is in ons land. Om besmetting voor onze huurders en onze medewerkers te voorkomen, zijn wij erg voorzichtig. Dit betekent dat wij voorzorgsmaatregelen nemen. We volgen hierin de richtlijnen van de RIVM . 
Onze maatregelen gelden in ieder geval tot 20 mei.

We communiceren met telefoon, chat of e-mail
Ons kantoor is gesloten. We komen alleen bij onze bewoners thuis als dat echt noodzakelijk is. Bijvoorbeeld voor een spoedreparatie. Nu onze medewerkers niet meer in de wijk zijn, hebben we uw hulp nodig. Wilt u onze ogen en oren zijn? Ziet u ergens afval liggen, is er iets kapot of is er iets anders aan de hand in uw leefomgeving? Laat het ons weten!
Uw huurzaken kunt u online via mijndeltawonen zelf regelen. Ook kunt u met ons bellen op 038 851 02 00. Chatten kan via het chatvenster op deze website. Mailen mag ook: info@deltawonen.nl.

Huur betalen via een bankoverschrijving
Omdat ons kantoor gesloten is, kunt u uw huur niet met de pin bij ons betalen. Kijk hier op welke manieren u de huur dan het beste kunt betalen. Lukt het niet? Neem dan contact met ons op, dan helpen we u daarbij.

Wilt u met iemand praten?
Om iets te delen, of gewoon voor de gezelligheid. Dat kan ook, wij zitten voor u klaar! Bel ons op 038 851 02 00.

Hou oog voor elkaar!
En als laatste maar niet minder belangrijk: hou oog voor elkaar! Ziet u iemand in uw omgeving die het moeilijk heeft of die hulp kan gebruiken, bied het aan. Of neem contact met ons op!

Terug naar overzicht