Update Corona maatregelen deltaWonen

Nieuwskop Corona 01

De maatregelen ter voorkoming van het Coronavirus worden steeds verder versoepeld. Ook wij versoepelen mee. We treffen nog wel steeds voorzorgsmaatregelen. We volgen hierin de richtlijnen van de RIVM . 

We communiceren zoveel mogelijk met telefoon, chat of e-mail
Onze kantoren zijn nog steeds gesloten. Wilt u toch graag naar 1 van onze kantoren komen? Bel dan eerst met ons. We vinden het vervelend als u voor een dichte deur staat. En we komen bij onze bewoners thuis als dat echt noodzakelijk is. Onze medewerkers zijn weer te zien in de wijk. Toch vragen we nog steeds uw hulp. Wilt u onze ogen en oren zijn? Ziet u ergens afval liggen, is er iets kapot of is er iets anders aan de hand in uw leefomgeving? Laat het ons weten!
Uw huurzaken kunt u online via mijndeltawonen zelf regelen. Ook kunt u met ons bellen op 038 851 02 00. Chatten kan via het chatvenster op deze website. Mailen mag ook: info@deltawonen.nl.

Huur betalen via een bankoverschrijving
Omdat ons kantoor gesloten is, kunt u uw huur niet met de pin bij ons betalen. Kijk hier op welke manieren u de huur dan het beste kunt betalen. Lukt het niet? Neem dan contact met ons op, dan helpen we u daarbij.

Een reparatieverzoek? Wij komen weer bij u langs!
Onze vakmannen komen weer bij u langs als u een reparatieverzoek heeft. Om ervoor te zorgen dat het voor u en de vakman veilig is om de reparatie uit te voeren, hanteren we deze richtlijnen|

Een nieuwe woning huren of de huur opzeggen?
Dat gaat iets anders. daarvoor hanteren we ook richtlijnen. We maakten er een stappenplan voor die u hier vindt.

Wilt u met iemand praten?
Om iets te delen, of gewoon voor de gezelligheid. Dat kan ook, wij zitten voor u klaar! Bel ons op 038 851 02 00.

Heeft u geldproblemen door de Coronacrisis?
De overheid biedt verschillende maatregelen aan werkende mensen die door de Corona crisis in financiële problemen komen. Hier zetten we ze voor u op een rijtje.

Hou oog voor elkaar!
En als laatste maar niet minder belangrijk: hou oog voor elkaar! Ziet u iemand in uw omgeving die het moeilijk heeft of die hulp kan gebruiken, bied het aan. Of neem contact met ons op!

Terug naar overzicht