Adviseur Informatiemanagement

De kans om te groeien, de ruimte om gelukkig te zijn. Dat begint bij een fijn en veilig thuis. En dat gunnen wij iedereen. Daarom verhuren, onderhouden en bouwen wij betaalbare en sociale huurwoningen in Zwolle, Kampen en Oldebroek. Met zo’n 200 medewerkers werken we elke dag aan woon- en leefgeluk. Met passende woningen in prettige straten en wijken. Dat doen we op onze eigen verbindende, professionele, respectvolle en verrassende manier. En met hart voor ieders geluk. 

deltaWonen stelt de huurder centraal en vindt het belangrijk dat de collega`s beschikken over goede ICT, Informatie en data. Wil jij een belangrijke schakel in onze informatievoorziening worden?  Lees dan snel verder, want deltaWonen is op zoek naar een:

Adviseur Informatiemanagement
(fulltime (36 uur per week))

 

Wat verwachten wij;

 In de rol van adviseur informatiemanagement zorg je, samen met je collega`s, dat de dienstverlening en bedrijfsvoering van deltaWonen optimaal blijven voldoen, door te zorgen dat de ICT capaciteit zo goed mogelijk wordt ingezet.

Je onderhoudt hiervoor contacten binnen en buiten je eigen afdeling, gericht op afstemming, een vlotte informatie-uitwisseling en het oplossen van problemen. Deze contacten zijn van belang voor de voortgang van de eigen werkzaamheden en die van anderen.

Hiernaast adviseer je de organisatie en haar stakeholders over de groei in informatiegedrevenheid en draag je bij aan het realiseren van de strategische doelstelling van deltaWonen.
Resultaatgebieden;

 • Je bent de procesregisseur met twee andere adviseurs informatiemanagement en de informatiemanager van het domein informatiemanagement en beheert de samenhang en werking hiervan;
 • Je geeft mede richting aan de samenhang tussen processen, applicaties en informatievoorziening;
 • Je geeft advies over het gebruiken, beheren, verbeteren en vernieuwen van de informatievoorziening;
 • Je hebt interesse voor de interne en externe ontwikkelingen op het gebied van informatievoorziening en past deze indien waardevol toe in de organisatie;
 • Je stimuleert de organisatie bij het toepassen van (branche)standaarden;
 • Je faciliteert de organisatie zo goed en uitgebreid mogelijk op het gebied van informatievoorziening;  

Wat vragen wij;

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur business information management of business en IT);
 • Je hebt relevante werkervaring met bedrijfsprocessen;
 • Je hebt ervaring in het informatiedomein, bv. met procesmanagement, ICT-vraagstukken of functioneel beheer;
 • Je hebt kennis en ervaring in projectmanagement;
 • Je bent vernieuwingsgericht en in staat snel nieuwe materie eigen te maken;
 • Je hebt verbindende en communicatieve eigenschappen.  

Wat geven wij;

Je komt te werken bij een ambitieuze, maar informele organisatie waar je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en de corporatiesector te verkennen.

Naast goede arbeidsvoorwaarden en een passend salaris volgens functieschaal I van de CAO woondiensten, ontvang je ook een eindejaarsuitkering van 6%, een persoonlijk opleidingsbudget, toegang tot het Woondiensten Cafetaria systeem en een flexibele werkplek.

Interesse?

Herken je je in deze vacature of heb je vragen? Je kan je cv en motivatie mailen naar vacature@deltawonen.nl . Of neem contact op met Marjan Smid, Corporate Recruiter deltaWonen, mob 06 - 211 902 78 of m.smid@deltawonen.nl.