Communicatiemedewerker

De kans om te groeien, de ruimte om gelukkig te zijn. Dat begint bij een fijn en veilig thuis. En dat gunnen wij iedereen. Daarom verhuren, onderhouden en bouwen wij betaalbare en sociale huurwoningen in Zwolle, Kampen en Oldebroek. Met zo’n 200 medewerkers werken we elke dag aan woongeluk en leefgeluk. Met passende woningen in prettige straten en wijken. Dat doen we op onze eigen verbindende, professionele, respectvolle en verrassende manier. En met hart voor ieders geluk. 

Ons communicatieteam bestaat uit twee adviseurs en één contentmanager. Samen werken wij aan een duidelijk verhaal voor deltaWonen, onze huurders en onze stakeholders. 
Om ons team te versterken zoeken we nu een:

Communicatiemedewerker
24 - 28 uur

Wat ga je doen?
Jouw dag begint meestal met een korte check-in met je collega's: hoe zit je erbij, wat staat er op je to do-lijst en heb je nog ergens hulp bij nodig? We bespreken het samen. Elke dag is anders, net als je werkzaamheden, maar op jouw agenda kan het volgende staan:

 • Een post voor de socials maken in Canva over dat leuke interview dat je had met een huurder;
 • Een paar huurders bellen om een afspraak voor een interview te plannen;
 • Helpen bij filmen en editen van video's voor onze sociale media;
 • De eerste proef van het nieuwe huurdersmagazine controleren en contact hierover onderhouden met de vormgever;
 • Het redigeren en daarna plaatsen van de websitetekst over de huuraanpassing;
 • Je voorbereiden op het overleg met verschillende collega's en de websitebouwer over de nieuwe website;
 • Het uitzetten van een nieuwe opdracht bij één van onze tekstschrijvers en het plannen van de fotografie die erbij hoort;
 • Het regelen van een passende lente-actie voor onze huurders;
 • Helpen om bijeenkomsten met (nieuwe) huurders en omwonenden van onze projecten in onze wijken te organiseren.

Hoe doe je dat?
Jij bent een pietje precies, initiatiefrijk, ondernemend en een kei in plannen. Je hebt een vlotte pen waarmee je foutloze teksten schrijft. Je bent onze ogen en oren, waardoor je oppikt wat er speelt bij collega's, maar ook buiten deltaWonen en je deelt deze inzichten met je team. Moeilijke vragen en/of gesprekken ga je niet uit de weg, want jij staat stevig genoeg in je schoenen. Als echte aanpakker krijg jij het werk gedaan. Ook als prioriteiten ineens veranderen, schakel jij flexibel mee. In ons team werken we met focus, maar is er ook veel ruimte voor humor en werkplezier.

Wat je meeneemt

 • Een afgeronde communicatie-opleiding minimaal op MBO niveau;
 • Minimaal één jaar stage- of werkervaring in een (marketing)communicatiefunctie;
 • Een proactieve en energieke houding;
 • Teamgeest; we werken nauw samen in een klein team;
 • Flexibiliteit; je kan snel je prioriteiten bijstellen;
 • Zelfstandigheid; je vindt het prima om alleen ‘de boer op’ te gaan. Natuurlijk altijd met de steun van je team in je rug!

Wat krijg je ervoor terug?
Een hoop werkgeluk! Want naast prima arbeidsvoorwaarden, inclusief een passend salaris, en een flexibele werkplek, kom je terecht in een ambitieuze, maar informele organisatie. In ons team werken we hard, maar is er ook ruimte voor humor en aandacht voor elkaar. Dat we op kantoor een fijn eet-werkcafé met catering en lekkere koffie hebben, vinden wij een belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarde.

We zijn heel benieuwd naar wat jij ons nog meer kunt leren. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en de corporatiesector te verkennen. 

We bieden je een functie voor 24 tot 28 uur voor de duur van een jaar, passend bij functieschaal F van de CAO Woondiensten. We gebruiken dat jaar graag om samen te kijken hoe we elkaars talenten het beste de ruimte kunnen geven. Hierna is een vast dienstverband mogelijk. 

Interesse?
We ontvangen graag jouw motivatie. Hoe je dat doet maakt niet uit, maar verras ons! Je mag deze mailen naar vacature@deltawonen.nl.
Zien we een match? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking.

Wil je eerst nog wat meer weten?
Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Vraag het dan aan Claire, Gerdie of Jolanda door te bellen met 038 851 02 00. Heb je nog vragen over de procedure? Stel ze gerust aan Mylan Slot via telefoonnummer 0683678481.