Coördinator Gebiedsteam

 De kans om te groeien, de ruimte om gelukkig te zijn. Dat begint bij een fijn en veilig thuis. En dat gunnen wij iedereen. Daarom verhuren, onderhouden en bouwen wij betaalbare en sociale huurwoningen in Zwolle, Kampen en Oldebroek. Met zo’n 200 medewerkers werken we elke dag aan woongeluk en leef geluk. Met passende woningen in prettige straten en wijken. Dat doen we op onze eigen verbindende, professionele, respectvolle en verrassende manier. En met hart voor ieders geluk. 

Sta jij voor woon- en werkgeluk en de verhuurbaarheid in een werkgebied? Spreekt een coördinerende rol als rechterhand van de teammanager en eerste aanspreekpunt van een gebiedsteam je aan? Lees dan verder want wij, deltaWonen, zijn op zoek naar een:

Coördinator Gebiedsteam (24-32 uur per week)

 

Wat ga je doen;

 Als Coördinator Gebiedsteam werk je nauw samen met de regiomanager en stuur je één van onze 7 gebiedsteams functioneel aan. Je bent het eerste aanspreekpunt voor het team, bereidt weekstarts voor, houdt 1 op 1 gesprekken en speelt een belangrijke rol in allerlei projecten rondom volkshuisvestelijke thema’s.

 

Jouw werkzaamheden zijn;

 • Een coördinerende rol vervullen voor de regiomanager en medewerkers in het gebiedsteam met als doel een goed draaiend team.
 • Focus en afstemming met het gebiedsteam over de te realiseren kpi’s
 • Vertegenwoordiging van het bedrijfsonderdeel Wonen in diverse andere processen zoals nieuwbouw, planmatig onderhoud, leefbaarheid.
 • Bijdrage leveren aan het beleid doormiddel van verzamelen, interpreteren en analyseren van gegevens op het gebied van woonruimteverdeling, leefbaarheid, woningbehoefte en het doen van voorstellen tot aanpassing van beleid, werkprocessen, diensten en projecten.
 • Actief deelnemen aan relevante projecten of samenwerkingsverbanden, bijvoorbeeld de stuurgroep woonruimteverdeling of coördinatiegroep Noord-Veluwe.

 

In jouw rol als Coördinator Gebiedsteams heb je zowel intern als extern diverse contacten die gericht zijn op informatie-uitwisseling, afstemming en het oplossen van omvangrijke dagelijkse problemen. Waarbij aspecten als tact en overtuigingskracht een rol spelen.

 

Wat neem je mee;

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Stevige persoonlijkheid;
 • Kennis van de volkshuisvesting en leefbaarheid;
 • Relevante werk ervaring met (klant) processen en automatiseringsprogramma`s;
 • Ervaring met de sociale kaart van het werkgebied;
 • Mensgerichtheid, omgevingsbewustzijn en Teamplayer.

 

Wat bieden wij;

 Je zult veel werkgeluk ervaren bij deze organisatie, want naast goede arbeidsvoorwaarden en een passend salaris, volgens functieschaal I van CAO Woningcorporaties (vanaf € 3.700 bruto per maand op fulltime basis (=36 uur) ontvang je ook een eindejaarsuitkering van 6%, een persoonlijk opleidingsbudget, toegang tot het Woondiensten Cafetaria systeem en een flexibele werkplek.

Bovendien werk je bij een ambitieuze, maar informele organisatie waar je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en de corporatiesector te verkennen.

 

Het betreft een drietal vacatures voor 24 – 32 uur per week. De arbeidsovereenkomst is voor de duur van één jaar met een mogelijkheid tot een vast dienstverband.

 

 Interesse;

 Herken je je in deze vacature of heb je vragen? Mail je cv met motivatie naar vacature@deltawonen.nl of neem contact op met Jeanine Veldman of Arjen Keijzer (Regiomanagers) via 038 – 851 02 00 of Marjan Smid, Recruiter deltaWonen, 06-211 90 278.