Financieel Administratief Medewerker

De kans om te groeien, de ruimte om gelukkig te zijn. Dat begint bij een fijn en veilig thuis. En dat gunnen wij iedereen. Daarom verhuren, onderhouden en bouwen wij betaalbare en sociale huurwoningen in Zwolle, Kampen en Oldebroek. Met zo’n 200 medewerkers werken we elke dag aan woongeluk en leef geluk. Met passende woningen in prettige straten en wijken. Dat doen we op onze eigen verbindende, professionele, respectvolle en verrassende manier. En met hart voor ieders geluk. 

 Ben jij een financieel administratief medewerker die graag een belangrijke schakel is op de financiële afdeling? Ben je analytisch sterk en heb je kennis van automatisering. Lees dan verder want deltaWonen is op zoek naar een:

 Financieel Administratief Medewerker 

(32 - 36 uur per week, werkdagen in overleg)

Wat ga je doen?

Als financieel administratief medewerker ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse financiële werkzaamheden binnen een team dat volop in beweging is. Zo zijn we aan het automatiseren zodat de repeterende administratieve handelingen door een robot uitgevoerd kunnen worden. Bovendien kijken we continue hoe we de administratie kunnen verbeteren om het voor onze huurders makkelijker te maken. Dit zijn interessante vragen, waar jij volop over mee mag denken.

Natuurlijk zijn er ook dagelijkse werkzaamheden die gewoon doorgaan. Zoals de prolongatie moet één keer  in de maand gedraaid worden, tussentijdse huuraanpassingen moeten correct en tijdig verwerkt worden, de betalingen van en naar de huurders moeten goed verwerkt worden, de facturen en eindafrekeningen moeten verzonden worden.

Bovendien kan het voorkomen dat er bij grote drukte binnen het team Financiën ondersteuning wordt gevraagd bij andere werkzaamheden. Dit maakt deze toch al leuke functie, extra afwisselend en uitdagend toch?

Als financieel administratief medewerker heb je veel contact binnen deltaWonen met verschillende afdelingen, zoals Incasso, Verhuur, Klantadviescentrum en Dagelijks Onderhoud. Je werkdagen worden in overleg bepaald waarbij flexibiliteit om af en toe ook na 5 uur te werken gewenst is.

Wat neem je mee?

  • Afgeronde opleiding MBO (bij voorkeur administratief / financieel);
  • Relevante financiële werkervaring;
  • Kennis van en interesse voor automatisering (Dynamics Empire is prè);
  • Klantgericht, accuraat en flexibel;
  • Communicatief sterk.

Wat bieden wij;

Een hoop werkgeluk, want naast prima arbeidsvoorwaarden, een jaarcontract met de optie tot vaste aanstelling, passend salaris (functieschaal E van de CAO woondiensten), een eindejaarsuitkering van 6%, een persoonlijk opleidingsbudget, een Woondiensten Cafetaria systeem en een flexibele werkplek kom je terecht in een ambitieuze, maar informele organisatie.

Tevens krijg je ook alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en de corporatiesector te verkennen.

 Interesse?

 Herken je je in deze vacature of heb je vragen? Mail je cv met motivatie naar vacature@deltawonen.nl of neem contact op met Saskia Burgers, Teammanager Financiën en Personeelszaken, tel 038 – 8510200 of Marjan Smid, Recruiter deltaWonen, mob. 06 -211 90 278.