Informatiemanager

De kans om te groeien, de ruimte om gelukkig te zijn. Dat begint bij een fijn en veilig thuis. En dat gunnen wij iedereen. Daarom verhuren, onderhouden en bouwen wij betaalbare en sociale huurwoningen in Zwolle, Kampen en Oldebroek. Met zo’n 200 medewerkers werken we elke dag aan woon- en leefgeluk. Met passende woningen in prettige straten en wijken. Dat doen we op onze eigen verbindende, professionele, respectvolle en verrassende manier. En met hart voor ieders geluk. 

deltaWonen stelt de huurder centraal en vindt het belangrijk dat de collega’s beschikken over goede ICT, Informatie en data. Wil jij de regisseur zijn in dit proces? Lees dan snel verder, want deltaWonen is op zoek naar een:

Informatiemanager
(36 uur per week)

 Wat verwachten wij;

Als Informatiemanager ben jij de “regisseur” in het ICT en Informatie & Data proces. Samen met het team (procesexperts, vastgoed(administratie) en control) draag je zorg voor de (vastgoed) informatie die essentieel is voor het behalen van de strategische doelstellingen. Je bent een verbinder die de organisatie mee kan nemen in gezamenlijk continu verbeteren.

Je bent als informatiemanager sterk in procesmatig en projectmatig werken. Iemand die structuur aanbrengt en vasthoudt zodat iedereen kan groeien. Je hebt regie over het domein informatiemanagement, oftewel:

 • Je beheert en coördineert de structuur van de interne informatievoorziening;
 • Je publiceert en communiceert binnen deltaWonen actief over de aanwezige informatievoorziening;
 • Je faciliteert de organisatie in het sturen op juistheid, actualiteit, beschikbaarheid en volledigheid van informatie;
 • Je geeft gevraagd en ongevraagd advies;
 • Je stimuleert de organisatie bij het toepassen van (branche) standaardwerken;
 • Je bewaakt wet- en regelgeving ontwikkelingen en implementeert aansluitend de eventuele noodzakelijke veranderingen;
 • Je volgt ontwikkelingen op het gebied van informatiemanagement en vertaalt deze naar waardevolle toepassingen voor de organisatie.

Kortom jij bent dé verbindende factor tussen vraag en aanbod, jij zorgt er als Informatiemanager voor dat ICT en de organisatie bij elkaar komen. Je richt je op de wensen en behoeften van stakeholders op strategisch niveau, je zoekt hiervoor actief verbinding met de stakeholders.

Wat vragen wij; 

 • Je hebt minimaal HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Je hebt relevante ervaring met bedrijfsprocessen, informatiesystemen en projectmanagement;
 • Je hebt kennis van vastgoed, vastgoedsturing en verduurzaming (is pré);
 • Je bent van nature een verbinder en durft te innoveren;
 • Je bent analytisch sterk en resultaatgericht.

Als persoon ben je de rots in de branding. Ook in hectische momenten blijf je rustig en weet jet het  overzicht te behouden. Dat je mensen moet meenemen in veranderprocessen is voor jou vanzelfsprekend. Je doet dit door o.a. collega’s te laten zien wat het meer procesgericht werken hen oplevert. Je maakt het leven gemakkelijker voor ze.

Wat geven wij;

Je komt te werken bij een ambitieuze, maar informele organisatie waar je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en de corporatiesector te verkennen.

Naast goede arbeidsvoorwaarden en een passend salaris volgens functieschaal J van de CAO woondiensten, ontvang je ook een eindejaarsuitkering van 6%, een persoonlijk opleidingsbudget, toegang tot het Woondiensten Cafetaria systeem en een flexibele werkplek.

Interesse?

Herken je je in deze vacature of heb je vragen? Je kan je cv en motivatie mailen naar vacature@deltawonen.nl . Of neem contact op met Marjan Smid, Corporate Recruiter deltaWonen, mob 06 - 211 902 78 of m.smid@deltawonen.nl.