Medewerker Informatievoorziening

De kans om te groeien, de ruimte om gelukkig te zijn. Dat begint bij een fijn en veilig thuis. En dat gunnen wij iedereen. Daarom verhuren, onderhouden en bouwen wij betaalbare en sociale huurwoningen in Zwolle, Kampen en Oldebroek. Met zo’n 200 medewerkers werken we elke dag aan woongeluk en leef geluk. Met passende woningen in prettige straten en wijken. Dat doen we op onze eigen verbindende, professionele, respectvolle en verrassende manier. En met hart voor ieders geluk. 

Ben jij een nauwkeurige en georganiseerder professional met passie voor het beheren van (digitale) informatievoorziening? Werk jij graag mee aan de juiste vastlegging en beheer van gegevens? Lees dan verder want deltaWonen is op zoek naar een:

Medewerker Informatievoorziening  (32-36 uur)

Wat ga je doen?

 Als medewerker informatievoorziening ben je verantwoordelijk voor de vastlegging en beheer van gegevens van en naar projecten. Je zorgt ervoor dat de ontvangen gegevens (o.a. definities, kwaliteit, beschikbaarheid) correct in de systemen worden verwerkt.
Je ziet toe op de juistheid, volledigheid en kwaliteit.

Resultaatgebieden zijn

 • Coördinatie en uitvoering informatiebeleid;
 • Bijdragen aan ontwikkeling en beheren van gegevensdefinities;
 • Zorgdragen voor de integrale datakwaliteit en integrale datakwaliteit;
 • Beheren, analyseren en structureren van de gegevens in de informatiesystemen;
 • Coördinatie van de registratie en bewaking actualiteit van de gegevens;
 • Adviseren (gevraagd en ongevraagd) efficiënte registratie van gegevens.

Je onderhoudt hiervoor zowel binnen als buiten de afdeling  Informatie & Digitaliseren (I&D) contact met collega`s, gericht op afstemming, een vlotte informatie-uitwisseling en het oplossen van problemen. En hebt daarnaast regelmatig contact met derden, gericht op informatie-uitwisseling. Deze contacten moeten vlot en met de nodige tact verlopen.

Als medewerker Informatievoorziening ben je onderdeel van het team Informatie & Digitaliseren (I&D) en verantwoording verschuldigd aan de teammanager I&D.

Wat neem je mee?

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Kennis van automatiseringsprogramma`s, bedrijfs- en werkprocessen
 • Interesse en affiniteit voor kennistechnologie en communicatie;
 • Zelfstandigheid en teamplayer;
 • Klant- en resultaatgerichtheid.

Wat bieden wij;

Je zult veel werkgeluk ervaren bij deze organisatie, want naast goede arbeidsvoorwaarden en een passend salaris, volgens functieschaal G van CAO Woningcorporaties, vanaf € 3095,- bruto per maand op fulltime basis (=36 uur) ontvang je ook een eindejaarsuitkering van 6%, een persoonlijk opleidingsbudget, toegang tot het Woondiensten Cafetaria systeem en een flexibele werkplek.

Bovendien werk je bij een ambitieuze, maar informele organisatie waar je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en de corporatiesector te verkennen.

 Interesse?

Herken je je in deze vacature of heb je vragen? Mail je cv met motivatie naar vacature@deltawonen.nl of neem contact op met Erik van der Spek (teammanager I&D) via 038 – 851 02 00 of Marjan Smid, Recruiter deltaWonen, 06-211 90 278.

Waarbij wij in het kader van transparantie willen aangeven dat er interne reacties voorrang hebben op externe.