Medewerker Verhuur

De kans om te groeien, de ruimte om gelukkig te zijn. Dat begint bij een fijn en veilig thuis. En dat gunnen wij iedereen. Daarom verhuren, onderhouden en bouwen wij betaalbare en sociale huurwoningen in Zwolle, Kampen en Oldebroek. Met zo’n 200 medewerkers werken we elke dag aan woongeluk. Met passende woningen in prettige straten en wijken. Dat doen we op onze eigen verbindende, professionele, respectvolle en verrassende manier. En met hart voor ieders geluk.

Word jij enthousiast van het matchen van woningzoekenden aan een voor hen geschikte woning? Heb je ervaring in het werken bij een corporatie, lees dan snel verder. Voor 1 van de gebiedsteams zoeken wij een:

Medewerker Verhuur

30 uur (werkdagen in overleg)

 

Wat ga je doen?
Als medewerker verhuur ben je met jouw gebiedsteam verantwoordelijk voor het woon- en wijkgeluk. Je volgt het verhuurproces en stemt met jouw team af over de vrijgekomen woningen. Je hebt veelvuldig contact met de klanten van deltaWonen en je zorgt dat je van hen de juiste gegevens ontvangt. Verder ga je:

 • Verantwoordelijk zijn voor de bemiddeling van woonruimte voor diverse doelgroepen;
 • Intakegesprekken voeren met potentiële huurders, je berekent en controleert (jaar)inkomens- en persoonsgegevens en beslist over de aanbieding;
 • WMO/ zorgindicaties afgeven;
 • De administratie rondom het volledige huurproces verzorgen.

 

Wat vragen wij?
Je bent het visitekaartje van deltaWonen, je komt dagelijks in contact met derden (klanten en instellingen). Je beschikt over:

 • Minimaal MBO 4 werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Je hebt enige kennis van de volkshuisvesting, leefbaarheid en huurrecht;
 • Je hebt kennis van de (klant) processen binnen deltaWonen;
 • Je bent bekend met de werkomgeving;
 • Je werkt precies en je bent klantgericht;
 • Je hebt inlevingsvermogen en je bent flexibel.

 

Wat geven wij?
Je zult veel werkgeluk ervaren bij onze organisatie, want naast goede arbeidsvoorwaarden, passend salaris (functieschaal G van de cao-woondiensten). Daarnaast ontvang je ook een eindejaarsuitkering van 6%, persoonlijk opleidingsbudget, toegang tot het Woondiensten Cafetaria systeem en een flexibele werkplek.

Bovendien werk je bij een ambitieuze, maar informele organisatie waar je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en de corporatiesector te verkennen.

De functie is voor 30 uur per week. De arbeidsovereenkomst is voor de duur van één jaar met een mogelijkheid tot een vast dienstverband. Hierbij willen we aangeven dat interne kandidaten voorrang hebben in de sollicitatieprocedure.

 

Interesse?

Herken je je in deze vacature of heb je vragen? Je kan je cv en motivatie mailen naar vacature@deltawonen.nl of neem contact op met Arjen Keijzer en Jeanine Veldman.  

Zien we een match? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking.