Medewerker Wonen i.o. / Trainee Wonen

De kans om te groeien, de ruimte om gelukkig te zijn. Dat begint bij een fijn en veilig thuis. En dat gunnen wij iedereen. Daarom verhuren, onderhouden en bouwen wij betaalbare en sociale huurwoningen in Zwolle, Kampen en Oldebroek. Met zo’n 200 medewerkers werken we elke dag aan woongeluk en leefgeluk. Met passende woningen in prettige straten en wijken. Dat doen we op onze eigen verbindende, professionele, respectvolle en verrassende manier. En met hart voor ieders geluk. Wil jij hier ook onderdeel van uitmaken? Dan is dit het moment, want wij zijn op zoek naar

Medewerker Wonen i.o. / Trainee Wonen
32 - 36 uur

Wij zijn op zoek naar mensen die of recent zijn afgestudeerd zijn of ervaring hebben in het sociaal-maatschappelijk domein. In een ontwikkeltraject wil jij jouw kennis met ons delen en leren in de woningcorporatiesector. Hebben we elkaar daar dan vervolgens helemaal in gevonden? Dan bieden we je graag een mooie werkplek binnen onze organisatie.

Wat ga je doen?
Met een open vizier ga je werkervaring opdoen binnen de verschillende afdelingen van onze organisatie. Op ons klantenservicecentrum geef je onze klanten adviezen over uiteenlopende vragen over wonen, zodat je weet wat er leeft onder onze klanten. Bij verhuur leer je meer over de manier waarop we onze woningen toewijzen aan woningzoekenden en hoe we zorgen dat iedereen een passend thuis krijgt. Bij leefbaarheid ga je de wijk in en ga je in gesprek met onze huurders over woon- en leefgeluk en hoe wij daar aan bij kunnen dragen. Op deze manier leer je de klant echt goed kennen.

Ook spar je met onze samenwerkingspartners, zoals collega-corporaties, zorginstellingen of gemeenten over kleine en grote leefbaarheidsvraagstukken om samen tot een oplossing te komen.
Natuurlijk word je in alles wat je doet, begeleid door ervaren collega’s, je docenten en/of je trainer.

Wat ga je leren?
Je leert hoe omvangrijk het werkveld van een professional Wonen bij een woningcorporatie is. Door het veld in te gaan, maar ook door het volgen van een traineeship programma in samenwerking met onze partners.  We kijken samen naar je persoonlijke ontwikkeling. Alles wat we daarover afspreken, staat in je persoonlijk ontwikkelplan. Ook werk je speciaal voor jou samengestelde opdrachten uit.

 Wat neem je mee?
Jij staat open voor een interessante start van je carrière of hebt enige ervaring binnen het sociaal-maatschappelijk domein. Jij weet hoe belangrijk het is dat iedereen zijn plek kan vinden in een veranderende maatschappij. Met jouw kritische en open blik help je mee hoe we dat wat we doen, kunnen blijven verbeteren. Je hebt een recent afgeronde HBO-opleiding en minimaal 2 jaar werkervaring.

Wat krijg je er voor terug?
Een hoop werkgeluk 😉 Want naast prima arbeidsvoorwaarden, een passend salaris (schaal F van de CAO Woondiensten) en een flexibele werkplek kom je terecht in een ambitieuze, maar informele organisatie.

Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en de corporatiesector te verkennen.
We bieden je een contract voor minimaal 32 uur en maximaal 36 uur voor de duur van twee jaar. Hiervan kun je 4 uur per week gebruiken om te studeren. Na deze twee jaar kun je doorstromen in een vaste functie binnen deltaWonen, mits deze beschikbaar komt.

Daarnaast kent deltaWonen een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, keuzepakket arbeidsvoorwaarden en een fiets-lease regeling.

Nieuwsgierig geworden?
Dat snappen we! Mail je motivatie, met daarin het vakgebied wat je het meeste aanspreekt, en CV naar vacature@deltawonen.nl. Wil je eerst nog wat meer weten? Bel of mail dan met Arjen Keijzer of Jeanine Veldman, teammanagers van de gebiedsteams, via 038 851 02 00 of a.keizer@deltawonen.nl.