Projectleider Planmatig Onderhoud

De kans om te groeien, de ruimte om gelukkig te zijn. Dat begint bij een fijn en veilig thuis. En dat gunnen wij iedereen. Daarom verhuren, onderhouden en bouwen wij betaalbare en sociale huurwoningen in Zwolle, Kampen en Oldebroek. Met zo’n 200 medewerkers werken we elke dag aan woongeluk en leef geluk. Met passende woningen in prettige straten en wijken. Dat doen we op onze eigen verbindende, professionele, respectvolle en verrassende manier. En met hart voor ieders geluk. 

Wil jij als Projectleider Planmatig Onderhoud een belangrijke rol spelen in het onderhouden en verbeteren van bestaande woningbouw? Heb jij ervaring in het managen van projecten en affiniteit met de woningcorporatiesector? Dan is deze vacature bij deltaWonen iets voor jou!

 

Functieomschrijving

 Als Projectleider Planmatig Onderhoud ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse onderhouds- en renovatieprojecten en het thema duurzaamheid binnen onze woningportefeuille.

Je zorgt ervoor dat alle projecten, waaronder het verduurzamen van ca. 400 tot 50  woningen per jaar,  worden uitgevoerd volgens planning, binnen het gestelde budget en volgens de geldende wet- en regelgeving. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de meer-jarenonderhoudsplanning en het bewaken hiervan. Daarnaast coördineer je de werkzaamheden van verschillende interne teams en externe partijen, zoals aannemers en leveranciers.

Je werkt nauw samen met collega`s, opzichters en andere belanghebbenden om ervoor te zorgen dat de projecten succesvol worden afgerond. Je zorgt voor een goede communicatie en afstemming met huurders en bewoners, en draagt bij aan de verbetering van de leefomgeving.

 

Vereisten

 • Afgeronde mbo-/hbo-opleiding (bijvoorbeeld bouwtechnische richting Bouwkunde)
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als Projectleider of Projectmanager binnen de woningcorporatiesector en specifiek gericht op bestaande woningbouw
 • Kennis van en ervaring met planmatig onderhoud en renovatieprojecten
 • Ervaring met het opstellen en bewaken van meer-jarenonderhoudsplanningen
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en in staat om samen te werken met diverse stakeholders
 • Resultaatgericht en in staat om projecten binnen deadlines af te ronden
 • Affiniteit met duurzaamheid en kwaliteit in de bestaande woningbouw

 

Wat bieden wij?
Wij bieden een uitdagende functie (fulltime = 36 uur) binnen een toonaangevende woningcorporatie. Naast een marktconform salaris volgens de functieschaal I CAO Woondiensten (€ 3.716 - € 4.887 bruto per maand op fulltime basis van 36 uur) bieden wij;

 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en scholing
 • Een informele werksfeer met ruimte voor eigen initiatief
 • Een functie waarin je impact kunt maken en een bijdrage kunt leveren aan het onderhouden en verbeteren van de bestaande woningbouw

 

Interesse?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? En ben jij klaar voor deze uitdaging? Stuur dan je cv en motivatie naar vacature@deltawonen.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met onze Recruiter via telefoonnummer 038-851 02 00 of mob. 06-211 90 278. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!