Projectleider Sociaal

De kans om te groeien, de ruimte om gelukkig te zijn. Dat begint bij een fijn en veilig thuis. En dat gunnen wij iedereen. Daarom verhuren, onderhouden en bouwen wij betaalbare en sociale huurwoningen in Zwolle, Kampen en Oldebroek. Met zo’n 200 medewerkers werken we elke dag aan woongeluk en leefgeluk. Met passende woningen in prettige straten en wijken. Dat doen we op onze eigen verbindende, professionele, respectvolle en verrassende manier. En met hart voor ieders geluk. 

De afdeling Vastgoed deltaWonen is verantwoordelijk voor de realisatie en het beheer van de woningportefeuille. En staat voor grote uitdagingen op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid van onze woningen voor de komende jaren, zowel bij sloop-nieuwbouwprojecten, woningverbetering als onderhoud. Wil jij hierbij een belangrijke rol vervullen op het sociaal maatschappelijk aspect? Lees dan verder want deltaWonen is op zoek naar een;

Projectleider Sociaal (fulltime)
 36 uur

Wat verwachten wij?

Als Projectleider Sociaal bij deltaWonen heb je zowel interne- als externe contacten gericht op het managen van met name het uitverhuizen binnen de afgesproken kaders.

De interne contacten zijn gericht op het afstemmen van informatie en gegevens, het toelichten van informatie en het voorkomen van obstakels. De externe contacten hebben betrekking op een succesvolle samenwerking, het geven en afstemmen van informatie en het maken van afspraken.

Kerntaken zijn

  • Projectinhoudelijk heb je een coördineerde rol binnen de aandachtsgebieden; leefbaarheid, bewonersbegeleiding, communicatie in afstemming met de projectmanager en projectleider;
  • Je vertegenwoordigt de corporatie in diverse overleggen zoals bouwteam, bewonerscommissies, klankbordgroepen, gemeente, politie en maatschappelijke instellingen;
  • Je initieert en regisseert juridische interventies in samenwerking met je collega vastgoedjurist;
  • Je stelt jaarlijks een begrotingsvoorstel op ten behoeve van te realiseren doelen/projecten.
  • Je begeleidt en stuurt, indien van toepassing, de externe bewonersbegeleider aan.
  • Je coördineert en bent zo nodig direct betrokken bij de aanpak van huurderssituaties. 

Wat vragen wij?

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt ervaring met complexe projecten in alle facetten;
  • Je hebt kennis van sociale problematiek zowel op individueel als op wijkniveau;
  • Je bent klantgericht en communicatief- en besluitvaardig.

Wat geven wij?

Jij staat open voor een interessante start van je carrière of hebt enige ervaring binnen het sociaal-maatschappelijk domein. Jij weet hoe belangrijk het is dat iedereen zijn plek kan vinden in een veranderende maatschappij. Met jouw kritische en open blik help je mee hoe we dat wat we doen, kunnen blijven verbeteren. Je hebt een recent afgeronde HBO-opleiding en minimaal 2 jaar werkervaring.

Wat krijg je er voor terug?

Een hoop werkgeluk, want naast prima arbeidsvoorwaarden, een passend salaris (functieschaal I van de CAO woondiensten), een eindejaarsuitkering van 6%, een persoonlijk opleidingsbudget, een Woondiensten Cafetaria systeem en een flexibele werkplek kom je terecht in een ambitieuze, maar informele organisatie. Ook krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en de corporatiesector te verkennen..

Interesse?

Herken je je in deze vacature of heb je vragen? Je kan je cv en motivatie mailen naar vacature@deltawonen.nl of neem contact op met Marjan Smid, Corporate Recruiter deltaWonen, mob 06 - 211 902 78 of m.smid@deltawonen.nl.