Projectleider Vastgoed

De kans om te groeien, de ruimte om gelukkig te zijn. Dat begint bij een fijn en veilig thuis. En dat gunnen wij iedereen. Daarom verhuren, onderhouden en bouwen wij betaalbare en sociale huurwoningen in Zwolle, Kampen en Oldebroek. Met zo’n 200 medewerkers werken we elke dag aan woon- en leefgeluk. Met passende woningen in prettige straten en wijken. Dat doen we op onze eigen verbindende, professionele, respectvolle en verrassende manier. En met hart voor ieders geluk. 

Heb jij passie voor sociale woningbouw? En kan jij bouwprojecten van A tot Z tot een goed einde brengen? Lees dan snel verder, want deltaWonen is op zoek naar een:

Projectleider Vastgoed (32 - 36 uur per week)

Wat ga je doen;

Als projectleider Vastgoed bij deltaWonen ben je verantwoordelijk voor het uitwerken, voorbereiden en uitvoeren van nieuwbouw- en verduurzamingsprojecten.  Je verbindt interne afdelingen op het gebied van communicatie, techniek, verhuur en data.  Waarbij je focus ligt op de technische controle van de projecten.

Met jouw bouwkundige kennis en communicatieve skills weet jij alle betrokken partijen te enthousiasmeren en motiveren om het beste c.q. gewenste resultaat te behalen.

Je bent verantwoordelijk voor de financiële, technische en contractuele taken van verschillende projecten. Jij verzorgt een project van A tot Z (van voorbereiding tot en met de nazorg van projecten, inclusief het goed in verhuur brengen van nieuwe woningen) en denkt mee in het volledige plaatje. Uiteraard doe je dit in nauwe samenwerking met de projectmanager en stem je informatie en afspraken met zowel interne en externe contacten af.

Wat vragen wij;

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO/HBO en HBO werk- en denkniveau
  • Je bent technisch en proactief aangelegd;
  • Je bent enthousiast en klantgericht maar ook vastberaden:
  • Je beschikt over sterke sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Relevante werkervaring binnen de bouwsector bij voorkeur binnen een woningcorporatie;
  • Je hebt passie voor maatschappelijke woningbouw.

 

Wat geven wij;

Je zult veel werkgeluk ervaren bij onze organisatie, want naast goede arbeidsvoorwaarden, passend salaris (functieschaal I van de CAO woondiensten), ontvang je ook een eindejaarsuitkering van 6%, een persoonlijke opleidingsbudget, toegang tot het Woondiensten Cafetaria systeem en flexibele werkplek.

Bovendien werk je bij een ambitieuze, maar informele organisatie waar je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en de corporatiesector te verkennen.
De functie is voor 32 - 36 uur per week.

Interesse; 

Herken je je in deze vacature of heb je vragen? Je kan je cv en motivatie mailen naar vacature@deltawonen.nl of neem contact op met Marjan Smid, Recruiter deltaWonen, 038 - 851 02 00 of 06 - 211 902 78.