VvE Coördinator

deltaWonen is een organisatie die streeft naar groei en het creëren van een gelukkige leefomgeving. Wij verhuren, onderhouden en bouwen betaalbare en sociale huurwoningen in Zwolle, Kampen en Oldebroek. Met ons team van 200 medewerkers werken we dagelijks aan het woon- en leefgeluk van onze huurders. Wij bieden passende woningen in mooie straten en wijken, en streven ernaar om dit op onze eigen verbindende, professionele, respectvolle en verrassende manier te doen, met hart voor het geluk van iedereen.

Ben jij een specialist op het gebied van VvE vastgoed, sterk in organisatie en financieel & communicatief goed onderlegd? Lees dan snel verder want deltaWonen is op zoek naar een:

VvE Coördinator (24 uur per week)

 

Wat verwachten wij:

Je vervult namens deltaWonen de eigenaarsrol en beheert en adviseert over onroerend goed eenheden in de vastgoedportefeuille voor VvE’s. Als deltaWonen maken we onderdeel uit van 50 verenigingen van eigenaren (VvE) en we verwachten dat dit aantal de komende jaren zal groeien. De Coördinator VvE behartigt de belangen van deltaWonen en onze huurders binnen de VvE’s.

Daarnaast focussen we ons ook op duurzaamheid van ons vastgoed binnen deze verenigingen. We werken nauw samen met externe VvE beheerders en andere belanghebbenden om binnen het budget te zorgen voor goede huisvesting voor onze huurders.

In een team van twee coördinatoren en onder leiding van de gebiedsmanager ben je als VvE coördinator verantwoordelijk voor het realiseren van onze ambities op het gebied;

  • Beleid
  • Uitvoering beleid en ondersteuning
  • Functioneel beheer
  • Advisering en ondersteuning
  • Administratief

Je bent een belangrijke schakel in onze vastgoedportefeuille en heb zowel in- als extern dagelijks veel contact met diverse partijen. Je legt verantwoording af aan de gebiedsmanager.

 

Wat vragen wij:

  • HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur vastgoedeconomie)
  • Kennis van VvE-processen en bouwkundige, juridische en financiële zaken
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal (zowel mondeling als schriftelijk)
  • Kennis en beheersing van relevante softwareprogramma's
  • Competenties: analytisch, anticiperend, klantgericht, communicatief en besluitvaardig.

 

Wat bieden wij:

Je komt te werken bij een ambitieuze, informele organisatie waar je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en de corporatiesector te verkennen. Naast goede arbeidsvoorwaarden en een passend salaris volgens functieschaal J van de cao Woondiensten, ontvang je ook een eindejaarsuitkering van 6%, een persoonlijk opleidingsbudget, toegang tot het Woondiensten Cafetaria systeem en een flexibele werkplek.

Interesse:

Herken je je in deze vacature of heb je vragen? Stuur dan je cv en motivatie naar vacature@deltawonen.nl of contact op met Jeanine Veldman (Gebiedsmanager) via 038 – 851 02 00 of Marjan Smid, Recruiter deltaWonen, mobiel 06-21190278. n.b In het kader van transparantie willen wij aangeven dat interne kandidaten voorrang hebben bij deze sollicitatieprocedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld