Woonconsulent

De kans om te groeien, de ruimte om gelukkig te zijn. Dat begint bij een fijn en veilig thuis. En dat gunnen wij iedereen. Daarom verhuren, onderhouden en bouwen wij betaalbare en sociale huurwoningen in Zwolle, Kampen en Oldebroek. Met zo’n 200 medewerkers werken we elke dag aan woongeluk en leef geluk. Met passende woningen in prettige straten en wijken. Dat doen we op onze eigen verbindende, professionele, respectvolle en verrassende manier. En met hart voor ieders geluk. 

Ben jij een “aanpakker” en verbinder? Denk je in oplossingen bij sociale woonproblemen? En kan jij de verschillende partijen tevredenstellen? Lees dan verder want deltaWonen is op zoek naar een:

Woonconsulent 
(32-36 uur)

 

Wat ga je doen?

Als woonconsulent voer je regie op het bevorderen van woongeluk bij onze huurders.

Je bent het aanspreekpunt bij complexe overlastsituaties en vraagstukken van individuele bewoners en je verzorgt maatwerk waar nodig. Samen met je gebiedsteam en je netwerkpartners voer jij de regie op het bevorderen van woon- en wijkgeluk bij onze huurders. Je hebt veel contact met buurtbewoners en bent betrokken bij initiatieven vanuit de wijk.

Je initieert overleg over individuele zaken en onderhoudt contacten met netwerkpartners (o.a. politie, maatschappelijke organisaties, sociale wijkteams en gemeenten). Daarnaast maak en realiseer je verbeteringsvoorstellen ten behoeve van bewonersparticipatie, woonomgeving en leefbaarheid ter bevordering van het woongeluk van huurders. Jij weet als geen ander hoe je woongeluk bij onze huurders kunt bevorderen.

 

Wat neem je mee?

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Kennis van de volkshuisvesting en leefbaarheid;
  • Teamplayer en zelfstandig;
  • Relevante wetskennis
  • Overtuigingskracht, mensgericht en flexibel;

 

 Wat bieden wij;

Je zult veel werkgeluk ervaren bij deze organisatie, want naast goede arbeidsvoorwaarden en een passend salaris, volgens functieschaal I van CAO Woningcorporaties ontvang je ook een eindejaarsuitkering van 6%, een persoonlijk opleidingsbudget, toegang tot het Woondiensten Cafetaria systeem en een flexibele werkplek.

Bovendien werk je bij een ambitieuze, maar informele organisatie waar je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en de corporatiesector te verkennen.

 

Interesse?

Herken je je in deze vacature of heb je vragen? Mail je cv met motivatie naar vacature@deltawonen.nl of neem contact op met Jeanine Veldman (Gebiedsmanager) via 038 – 851 02 00 of Marjan Smid, Recruiter deltaWonen, mob. 06-211 90 278. Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet, waarbij interne kandidaten voorrang hebben.