De koers van deltaWonen: Groei en geluk

Klik op de afbeelding om uit te vergroten

Bovenstaand schema is een beknopt overzicht van onze koers: Groei en Geluk. Het geeft aan waarom we op welke manier wat doen. Bekijk hier het volledige document over onze koers.

Groei en Geluk
Groei en Geluk is het logische vervolg op Durf en Duurzaamheid 2.0. Geen revolutie, maar een evolutie. Met Durf en Duurzaamheid hebben we gewerkt aan belangrijke voorwaarden voor duurzame groei. Nu zetten we die groei verder door. Daarmee bedoelen we niet zozeer de groei van het aantal sociale huurwoningen (hoewel we ook blijven werken aan voldoende beschikbare huurwoningen bij een stijgende vraag), maar veel meer bedoelen we de groei naar een nieuwe samenleving, waarin circulariteit en inclusiviteit de belangrijkste maatschappelijke pijlers zijn. Daarbij sluiten we ook aan bij de regionale groeiambities. De regio Zwolle heeft groeiambities als het gaat om ondernemen, werken, leren en wonen. En we doelen hiermee ook op de (persoonlijke) groei van alle mensen die in onze huurwoningen hun leven vormgeven maar zeker ook op de persoonlijke en professionele houding van onze medewerkers die elke dag weer klaar staan voor onze klanten.

Groei leidt tot geluk!
Mensen kunnen groeien als zij hun basis op orde hebben; als zij een veilige woonplek hebben van waaruit zij hun leven kunnen opbouwen. Als zij mee kunnen doen in de maatschappij en sociale contacten hebben. Als zij het gevoel hebben dat er naar hen geluisterd wordt en dat ze er toe doen. In Durf en Duurzaamheid hadden we het over zingeving en plezier. In Groei en Geluk voegen we hier voldoening aan toe. Want zingeving, voldoening en plezier vormen de basis voor geluk.

Nieuw logo
Bij een nieuw koersplan, hoort ook een nieuw logo. Sinds april 2019 hebben wij een nieuw, opgefrist, logo. Nieuwsgierig? Bekijk het filmpje.