Nieuws

Het werkgeluk van complexbeheerder Felicia Bruin

‘Ik kan echt bijdragen aan het woongeluk van onze huurders!’, aldus Felicia (23 jaar). Sinds begin 2024 is zij complexbeheerder Midden Zwolle bij deltaWonen. Ben je benieuwd waarom Felicia zo blij is met deze nieuwe functie? Lees dan hier haar verhaal.

Prestatieafspraken 2024

Samen bouwen aan een sterk Zwolle, met goede, betaalbare en duurzame woningen voor iedereen. Dat is waar wij samen met de  Gemeente Zwolle , de andere Zwolse woningcorporaties  Woningstichting SWZ  en Openbaar Belang en onze huurdersorganisaties same...

deltaWonen gebruikt SmartLockr

We gebruiken SmartLockr om belangrijke e-mails te versturen. Met SmartLockr zijn deze e-mails veilig. Alleen de persoon voor wie de e-mail bedoeld is, kan deze lezen.

Wij sturen niet alle e-mails met SmartLockr. Normale e-mails komen gewoon in uw mailbox, zoals altijd.

Heeft jouw woning nog enkelglas?

We willen weten in welke woningen nog enkel glas zit. Ons doel is, dat in 2030 alle woningen dubbelglas hebben. 

Huur je een woning bij deltaWonen? Heeft jouw woning nog ramen met enkelglas? Geef ons dit dan door. Zo help je ons om mee om een goed overzicht te maken. 

Kick-off van het Pientere Tuinen project

Tijdens de Kick-off van het Pientere Tuinen project werden de eerste deelnemers geïnformeerd en kregen ze hun bodemsensor, waarmee ze nu actief bijdragen aan het onderzoek van bodemtemperatuur en -vochtigheid voor het project.

Openingstijden feestdagen

Tijdens de feestdagen hebben we aangepaste bereikbaarheid. Op maandag 25 en dinsdag 26 december (eerste en tweede Kerstdag) zijn wij gesloten. Op maandag 1 januari zijn wij ook gesloten. Op 27, 28, 29, 30 én 31 december zijn wij geopend.  Mocht je o...

Gemeente Kampen akkoord met flexwoningen

Gemeente Kampen stemt in met de plannen voor 24 flexwoningen aan de Buitenbroeksweg. Daarmee kunnen we echt gaan beginnen met de bouw van de woningen. Evert Leideman, directeur-bestuurder deltaWonen: “De komende 10 jaar bouwt deltaWonen in Kampen min...

Wie zorgde voor jouw woongeluk dit jaar?

DeltaWonen lanceert een actie om waardering te tonen aan degenen die hebben bijgedragen aan het woongeluk van deelnemers het afgelopen jaar. Deelnemers maken kans op een van de 50 prachtige kerstpakketten als dank voor hun inzet.

Radiatoren ontluchten? Zo doet u dat

Heeft u de indruk dat uw radiatoren niet genoeg of ongelijke warmte afgeven? Of zijn ze soms luidruchtig? Dit kan betekenen dat het nodig is om uw radiatoren te ontluchten. Het is belangrijk om dat minimaal één keer per jaar te doen. Bekijk hier het filmpje of lees hoe u dat zelf kunt doen.