Zwolle: Kanonsteeg opgeleverd

kanonsteeg

In hartje Zwolle zijn 14 appartementen gebouwd. Het complex heeft appartementen aan de Kanonsteeg en de Derde Bredehoek, de ingang zit aan de Derde Bredehoek. Er is geen lift. De woningen zijn inmiddels opgeleverd.

De woning
De appartementen zijn verdeeld in 2 woongebouwen: 1 met 11 appartementen en 1 met 3 appartementen. De oppervlakte van de appartementen verschilt van 36 tot 68 m2. In het woongebouw van 11 appartementen is een gezamenlijk dakterras. De 3 appartementen hebben een eigen balkon/terrasje. 12 appartementen hebben 1 slaapkamer, de overige hebben 2 slaapkamers. De woningen zijn zeer energiezuinig (EPC 0,36) en voorzien van zonnepanelen.

Parkeren
De gemeente Zwolle geeft geen parkeervergunning af. Op de site van de gemeente vindt u meer informatie over parkeerabonnementen voor een parkeergarage. De uitgifte hiervan gaat buiten ons om.

De omgeving
De appartementen liggen in hartje Zwolle. De prachtige binnenstad ligt op steenworp afstand, vlakbij de Thorbeckegracht. Een sfeervolle en levendige plek. U vindt er veel gezellige kroegjes, grand cafés, een coffeeshop, pleinen met terrassen, restaurants, theaters, musea en stadsparken. Ook winkels bevinden zich om de hoek, net als verschillende supermarkten.

Er wordt nog volop gebouwd in deze buurt. Dit kan de komende jaren tijdens werkdagen voor wat geluidsoverlast zorgen.

Plattegronden huisnummers 3 tot en met 23
Plattegronden huisnummers 4 tot en met 8
Meer informatie over de appartementen

Benieuwd hoe de verwarming en kranen werken? Kijk het instructiefilmpje:  https://youtu.be/V9uNG4RI_TQ Het instructiefilmpje voor de mechanische ventilatie vind je hier: https://www.youtube.com/watch?v=HZt5OKZgfMI