Bewonersraadpleging Berkum energieneutraal

Nederland, maar ook Zwolle wil in 2040 aardgasvrij zijn. Dit betekent dat alle woningen klaar moeten zijn voor een aardgasvrije toekomst. Als corporatie zorgen wij ervoor dat onze woningen hier klaar voor zijn. Daar zijn we nu al volop mee bezig. Per wijk in Zwolle maakt de gemeente een warmteplan, zo ook Berkum. Stichting Duurzaam Berkum (SDB), bewoners, deltaWonen, SWZ, de netbeheerder, Stichting Milieuraad Zwolle, wijkvereniging Berkum en gemeente Zwolle bekeken samen welke alternatieve warmtesystemen er zijn.

Wat is jouw mening hierover? Dat onderzoeken we met een bewonersraadpleging. Hiervoor wordt input van bewoners gevraagd. Berkum doet dat door het houden van een bewonersraadpleging. Dit is niet alleen voor kopers, maar ook voor huurders, want ook wij zijn benieuwd naar jouw mening. Het is voor alle inwoners van Berkum. De bewonersraadpleging vindt plaats maandag 9 t/m zaterdag 14 oktober.

In onderstaande video vertellen Berkum Energie Neutraal (BEN) en wijkbewoners over hun verduurzamingservaringen en waarom het belangrijk is om mee te doen met de raadpleging.  Meer informatie vind je via:  Berkum Energieneutraal